Schuifdeur in de wand - 60 minuten

Uniek in zijn soort... ons 60 minuten brandwerende schuifdeursysteem

Schuifdeur in de wand - 60 minuten

Dit brandwerende schuifdeur-in-de-wand-systeem is aantoonbaar (volgens NEN-EN 1634-1) op brandwerendheid gecertificeerd. De systemen hebben een brandweerstandsklasse van 60 minuten behaald en voldoen hiermee aan de Europese richtlijnen.

Deze brandwerende systemen zijn voorzien van een vrijloopsluiting, waardoor er geen continue weerstand wordt ondervonden van een zelfsluitend mechanisme. Bij brand geeft deze vrijloopsluiter vrij, waardoor de deur automatisch dichtgeschoven wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om de brandwerende systemen uit te voeren met een AutoSlide module, waardoor het systeem automatisch bedienbaar wordt. Het systeem wordt standaard in een SolidCare uitvoering geleverd.

 

Brandwerend schuifdeursysteem voor de zorg

Het brandwerende schuifdeursysteem (60 minuten) is speciaal voor de zorg ontwikkeld, waardoor deze uitermate licht bedienbaar blijft. Het systeem mag worden uitgevoerd met haakslot of een beugelgreep.

Het systeem mag toegepast worden in een maximale vrije doorgangshoogte van 2320 mm in combinatie met vrije doorgangsbreedte van 1300 mm.

Informatie aanvragen

Modules

Opties

 • Beplating van het systeem

  Beplating van het systeem

  In de basis wordt altijd de levering en montage van het schuifdeursysteem inclusief deur meegenomen. Het is tevens mogelijk om het systeem compleet te laten beplaten. Zo bent u verzekerd van een stabiel geheel, en heeft u slechts één aanspreekpersoon voor het complete concept. De systemen zijn naar keuze uitvoerbaar met gipskarton- of gipsvezelplaten. Ook een andere beplating is in overleg uitvoerbaar.
   

 • Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Gebruiksgemak en esthetische kenmerken worden gecombineerd wanneer u kiest voor een aluminium beugelgreep (type 3110). Deze greep is uitgevoerd in massief aluminium (kleur F1), waardoor de greep uiterst robuust en degelijk is.

  De afmeting van deze greep is 25x300 mm, waardoor deze uitermate goed hanteerbaar is voor de gehele doelgroep, ook voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere types en afmetingen mogelijk.

 • Beugelgreep RVS (8110)

  Beugelgreep RVS (8110)

  Door te kiezen voor een RVS beugelgreep (type 8110) combineert u gebruiksgemak met esthetische kenmerken. Deze greep wordt exclusief voor ZORGPLUS schuifdeursystemen geproduceerd en is uitgevoerd in RVS kwaliteit 304, tegen een meerprijs ook in type 316.

  De greep heeft een afmeting van 25x300 mm, en daarmee uitermate goed hanteerbaar is voor de gehele doelgroep, ook voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere types en afmetingen mogelijk.

   

 • Schuifdeurslot

  Schuifdeurslot

  In ruimtes waar privacy gewaarborgd moet worden zoals badkamers en toiletten dient de schuifdeur veelal afsluitbaar te zijn. Dat is mogelijk door toepassing van het innovatieve ZORGPLUS schuifdeurslot.

  Het slot is uitgevoerd met een verdekt liggende haak welke pas uitvalt zodra de deur het kozijn raakt. Op die manier vormt de haak geen vervelend obstakel. Het slot is standaard uitgevoerd met een RVS voorplaat, heeft een gesloten slotkast en het beslag kan spelingsvrij gemonteerd worden. Uiteraard is het mogelijk om het garnituur direct mee te bestellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Downloads

Bedankt voor uw belverzoek.

Bedankt  voor uw belverzoek, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.