Ruimtebesparende oplossing met minder kosten

  • U bent hier:
  • TwinUse module - handmatig

TwinUse module - handmatig

In zorgcentra is ruimte een belangrijk aspect. Ruimte is spaarzaam, en kost daarnaast veel geld. Steeds vaker wordt daarom gebruik gemaakt van één badkamervoorziening voor twee wooneenheden. Naast het voordeel wat dat oplevert in bouwoppervlak, worden tevens onderhoudskosten gedrukt, want er hoeft slechts één badkamer schoon gehouden te worden. Om deze ruimtebesparing op een juiste manier in te vullen, kent het ZORGPLUS schuifdeursysteem de TwinUse module.

Door toepassing van de TwinUse module wordt het schuifdeursysteem uitgevoerd met bewegingssensoren, electromagnetische sloten en LED-lampen. Wanneer de badkamer niet in gebruik is, zien beide bewoners dit door het groen oplichtende LED-lampje. Zodra één van de bewoners de badkamer betreedt, wordt de andere schuifdeur automatisch vergrendeld. De andere bewoner heeft daardoor geen toegang tot de badkamer, wat zichtbaar is door het rood oplichtende LED-lampje. Zodra de bewoner de badkamer weer verlaat, geeft het systeem ook de andere deur vrij, en licht het LED-lampje weer groen op.

Het systeem is leverbaar in een automatische en handmatig bedienbare variant, en is daardoor uiterst gebruiksvriendelijk. De TwinUse module is ideaal voor gebruikers in een beschermde omgeving en geschikt voor zowel in als voor de wand schuivende deuren.

Bedankt voor uw belverzoek.

Bedankt  voor uw belverzoek, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.