Schuifdeur voor de wand

Vederlicht en kwalitatief hoogwaardig

Schuifdeur voor de wand

Het ZORGPLUS voor de wand systeem is speciaal ontwikkeld voor die projecten waar ruimtebesparing en hygiënische eigenschappen belangrijk zijn. Daarnaast wordt een voor de wand systeem vaak toegepast in renovatieprojecten, waarbij de draaideur vervangen wordt voor een voor de wand schuivende deur. Er hoeven geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen te worden gedaan.
 

Informatie aanvragen

Modules

Opties

 • Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Gebruiksgemak en esthetische kenmerken worden gecombineerd wanneer u kiest voor een aluminium beugelgreep (type 3110). Deze greep is uitgevoerd in massief aluminium (kleur F1), waardoor de greep uiterst robuust en degelijk is.

  De afmeting van deze greep is 25x300 mm, waardoor deze uitermate goed hanteerbaar is voor de gehele doelgroep, ook voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere types en afmetingen mogelijk.

 • Beugelgreep RVS (8110)

  Beugelgreep RVS (8110)

  Door te kiezen voor een RVS beugelgreep (type 8110) combineert u gebruiksgemak met esthetische kenmerken. Deze greep wordt exclusief voor ZORGPLUS schuifdeursystemen geproduceerd en is uitgevoerd in RVS kwaliteit 304, tegen een meerprijs ook in type 316.

  De greep heeft een afmeting van 25x300 mm, en daarmee uitermate goed hanteerbaar is voor de gehele doelgroep, ook voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere types en afmetingen mogelijk.

   

 • Schuifdeurslot

  Schuifdeurslot

  In ruimtes waar privacy gewaarborgd moet worden zoals badkamers en toiletten dient de schuifdeur veelal afsluitbaar te zijn. Dat is mogelijk door toepassing van het innovatieve ZORGPLUS schuifdeurslot.

  Het slot is uitgevoerd met een verdekt liggende haak welke pas uitvalt zodra de deur het kozijn raakt. Op die manier vormt de haak geen vervelend obstakel. Het slot is standaard uitgevoerd met een RVS voorplaat, heeft een gesloten slotkast en het beslag kan spelingsvrij gemonteerd worden. Uiteraard is het mogelijk om het garnituur direct mee te bestellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 • Vochtwerende deur

  Vochtwerende deur

   In badkamers, toiletten, maar ook bijv. keukens heerst vaak een vochtig klimaat. Speciaal voor deze situaties is het mogelijk om een vochtwerende deur toe te passen. U bent dan verzekerd van een hoogwaardige deur, welke afgestemd is op de vochtige omstandigheden.

Downloads

Bedankt voor uw belverzoek.

Bedankt  voor uw belverzoek, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.