Over ons

ZORGPLUS Schuifdeursystemen kenmerken zich door hun hoge kwaliteit in combinatie met een concurrerende prijsstelling. De hoogwaardige schuifdeuren zijn uitermate geschikt voor toepassing in zorg gerelateerde projecten (woonzorgcentra, verpleeghuizen, ziekenhuizen, hospices, etc).

Naast het feit dat een schuifdeur veel functioneler is dan een draaideur, besparen schuifdeuren ook nog eens 3.5m2 aan ruimte. Een smalle gang die geen deuruitslag toelaat, een brede deuropening die elke draaideur te groot en te zwaar zou maken, een deur die altijd gefixeerd moet zijn, een activiteit direct achter de deurpositie, het zijn allemaal redenen om beter en efficiënter met de beschikbare ruimte om te gaan en direct is het schuifdeur concept de ideale oplossing.

De schuifdeur wordt nog belangrijker wanneer we te maken hebben met een rolstoelgebruiker. Maar ook het gebruik van de rollator, een wandelstok, krukken, patiënten met teruglopende fysieke kracht, in alle gevallen is men gebaat bij een gebruiksvriendelijke schuifdeur.

Het vloeiend schuivende schuifdeursysteem in combinatie met de gepatenteerde LightSlide lichtgewicht schuifdeur met HPL toplaag verhoogt het gebruikscomfort, waardoor het schuifdeursysteem perfect bedienbaar is voor de gehele doelgroep.

Door de modulaire opbouw kunt u vanuit de basis (in de wand of voor de wand schuivend) het systeem verder "uitbouwen". De opties en modules houden het systeem overzichtelijk, en uiterst compleet. Daarnaast is het systeem prijstechnisch zeer interessant. Ook voor uw project maken wij graag een (vrijblijvende) aanbieding!