Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om de schuifdeuren te leveren in een brandwerende en geluidswerende uitvoering?
Het is mogelijk om de systemen uit te voeren in een brandwerende uitvoering. Momenteel zijn de in de wand schuivende systemen verkrijgbaar als brandwerende schuifdeur 30 minuten en brandwerende schuifdeur 60 minuten. De ontwikkelingen hierin staan niet stil, en de vragen uit de markt worden door ons nauwlettend in de gaten gehouden. We kunnen bijvoorbeeld een geluidswerend schuifdeursysteem aanbieden (tot een Rw-waarde van 42 dB!), en ook hebben wij oplossingen waarbij een brandweerstand van 60 minuten gegarandeerd wordt.. We informeren u hier graag over.

Wat voor garantie wordt er gegeven op de ZORGPLUS schuifdeursystemen?
Indien de eindgebruiker het complete systeem (incl. alle opties en modules) door ZORGPLUS laat aanbrengen, krijgt de opdrachtgever 6 jaar garantie op de systemen. Het is daarnaast mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.

Ik heb speciale wensen, welke niet op de website naar voren komen, wat kunt u voor ons doen?
Wij zijn zeer flexibel en spelen in op de wens van u als klant. Wij zien geen problemen maar uitdagingen en zullen daarom altijd een passende oplossing zoeken voor uw specifieke vraag.

Ik lees dat de systemen standaard in RAL 9010 of 1013 worden geleverd, zijn andere kleuren ook mogelijk?
Uiteraard is dat mogelijk. Prijzen zijn altijd op aanvraag, en afhankelijk van aantallen. Wij kunnen de systemen in elke gewenste kleur leveren. Daarnaast kunt u voor de deur standaard (zonder meerprijs) kiezen uit de complete Formica Doors (Colors / Woods - Matte 58) collectie. Ook zijn eventuele andere HPL-fabrikaten op aanvraag mogelijk.

Wat is de levertijd op de systemen?
U moet rekening houden met een levertijd van ca. 6-7 werkweken. Vaak adviseren wij om een langere levertijd aan te houden, om zo de specifieke wensen van de opdrachtgever duidelijk in kaart te krijgen.

Kunt u het aangeboden systeem demonsteren of presenteren?
Uiteraard is dat geen probleem. Ons verkoopteam heeft handzame monsters beschikbaar, welke representatief zijn voor de uiteindelijke uitvoering. Daarnaast beschikt het verkoopteam over een presentatie, en is het eventueel mogelijk om samen met evt. opdrachtgever één of meerdere referentieprojecten te bezoeken.

Monteert u ook?
Uiteraard. Het uitgangspunt is dat de systemen volledig gemonteerd, beplaat en geïnstalleerd worden door ZORGPLUS. Door het complete concept aan ons uit te besteden, bent u daarnaast verzekerd van een volledige garantie.