X-RAY Stralingwerende schuifdeursystemen

x-ray

X-RAY Stralingwerende schuifdeursystemen

Onder de type-benaming X-RAY heeft Zorgplus een breed assortiment gespecialiseerde en Custom-Made stralingwerende schuifdeursystemen. Deze systemen zijn zowel IN als VOOR de wand schuivend te verkrijgen en kunnen handmatig als ook automatisch bedient worden.

Afhangelijk van de lood-equivalent kunnen de schuifdeursystemen gemaakt worden tot een vrije doorgangsbreedte tot wel 1500 mm.

Stralingwerende schuifdeursystemen worden toegepast in ruimtes waar lichte stalingsapparatuur gebruikt wordt als röntgenkamers, CT ruimtes, MRI ruimtes, tandartsenpraktijken, dierenklinieken enz.

Informatie aanvragen

Modules

Opties

 • Beplating van het systeem

  Beplating van het systeem

  In de basis wordt altijd de levering en montage van het schuifdeursysteem inclusief deur meegenomen. Het is tevens mogelijk om het systeem compleet te laten beplaten. Zo bent u verzekerd van een stabiel geheel, en heeft u slechts één aanspreekpersoon voor het complete concept. De systemen zijn naar keuze uitvoerbaar met gipskarton- of gipsvezelplaten. Ook een andere beplating is in overleg uitvoerbaar.
   

 • Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Gebruiksgemak en esthetische kenmerken worden gecombineerd wanneer u kiest voor een aluminium beugelgreep (type 3110). Deze greep is uitgevoerd in massief aluminium (kleur F1), waardoor de greep uiterst robuust en degelijk is.

  De afmeting van deze greep is 25x300 mm, waardoor deze uitermate goed hanteerbaar is voor de gehele doelgroep, ook voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere types en afmetingen mogelijk.

 • Schuifdeurslot

  Schuifdeurslot

  In ruimtes waar privacy gewaarborgd moet worden zoals badkamers en toiletten dient de schuifdeur veelal afsluitbaar te zijn. Dat is mogelijk door toepassing van het innovatieve ZORGPLUS schuifdeurslot.

  Het slot is uitgevoerd met een verdekt liggende haak welke pas uitvalt zodra de deur het kozijn raakt. Op die manier vormt de haak geen vervelend obstakel. Het slot is standaard uitgevoerd met een RVS voorplaat, heeft een gesloten slotkast en het beslag kan spelingsvrij gemonteerd worden. Uiteraard is het mogelijk om het garnituur direct mee te bestellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Downloads

Bedankt voor uw belverzoek.

Bedankt  voor uw belverzoek, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.