• U bent hier:
  • Nieuws
  • ZORGPLUS in de wand 30 n 60 minuten brandwerend!

ZORGPLUS in de wand 30 n 60 minuten brandwerend! Vrijdag 10 mei 2013

Met trots kunnen wij u mede delen dat we de ZORGPLUS systemen vanaf heden aan kunnen bieden in een tweetal brandwerende uitvoeringen. E.e.a. is onlangs getest bij Effectis volgens de EN 1634-1.

Allereerst is het mogelijk om het in de wand schuivende systeem uit te voeren in een 30 minuten brandwerende variant. Het 30 minuten brandwerende systeem mag toegepast worden in een maximale vrije doorgangshoogte van 2645 mm (in combinatie met vrije doorgangsbreedte 1300 mm), of in een maximale vrije doorgangsbreedte van 1495 mm (in combinatie met een vrije doorgangshoogte van 2320 mm).

Daarnaast is het mogelijk om het systeem uit te voeren in een 60 minuten brandwerende variant. Op dit moment is ZORGPLUS de enige op de Nederlandse markt welke een dergelijk systeem aan kan bieden. De 60 minuten brandwerende variant is verkrijgbaar in een vrije doorgangsmaat van 2320x1300 mm.

Vol vertrouwen kijken wij naar de toekomst, er staan nog meer brandwerende tests op stapel. Wij houden u (als vanzelfsprekend) op de hoogte van de ontwikkelingen in deze.

 

 

Bedankt voor uw belverzoek.

Bedankt  voor uw belverzoek, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.