• U bent hier:
  • Nieuws
  • Graydon: BPZ behoort tot 3% (!) financieel gezondste bedrijven in de bouw!

Graydon: BPZ behoort tot 3% (!) financieel gezondste bedrijven in de bouw! Vrijdag 10 mei 2013

BPZ (de moederorganisatie boven ZORGPLUS schuifdeursystemen) heeft onlangs een Award in ontvangst genomen van Graydon.

Dit wil zeggen dat wij een financieel gezond bedrijf zijn dat behoort tot de top (3%) van financieel gezonde bedrijven binnen de bouwbranche. In tijden van financiële onzekerheid is dit belangrijk om te weten, zodat bedrijven verantwoord zaken met ons kunnen doen.

Hiermee vereerd, kunnen wij aan onze relaties laten zien dat men verantwoord met ons kan samenwerken, wij financieel gezond zijn en dat er een zeer geringe kans op wanbetaling is.

Er zijn strikte voorwaarden waar men als organisatie aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een Award. Een positief kredietadvies en een minimale kans op wanbetaling zijn onder andere noodzakelijk. Factoren als omzetcijfers, jaarcijfers en betaalgedrag worden ook in de beoordeling meegenomen. De meest complete en actuele gegevens  kunnen relaties vinden in de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden.

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met deze Award kunnen bedrijven zich onderscheiden van de concurrent. De Award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dit betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

Bedankt voor uw belverzoek.

Bedankt  voor uw belverzoek, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.