EdgeLine Stuckozijn IN de wand

EdgeLine

EdgeLine Stuckozijn IN de wand


EdgeLine is een nieuw en modern schuifdeurkozijntype in de wand schuivend,
zonder zichtbaar kozijnkader, waardoor er een geheel vlak wandoppervlak ontstaat
met een volledig geïntegreerd kozijnprofiel.

De EdgeLine schuifdeursystemen worden standaard geleverd incl. dubbelwerkende SoftClose sluit- en openingsdemping

Informatie aanvragen

Modules

Opties

 • Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Gebruiksgemak en esthetische kenmerken worden gecombineerd wanneer u kiest voor een aluminium beugelgreep (type 3110). Deze greep is uitgevoerd in massief aluminium (kleur F1), waardoor de greep uiterst robuust en degelijk is.

  De afmeting van deze greep is 25x300 mm, waardoor deze uitermate goed hanteerbaar is voor de gehele doelgroep, ook voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere types en afmetingen mogelijk.

 • Beugelgreep RVS (8110)

  Beugelgreep RVS (8110)

  Door te kiezen voor een RVS beugelgreep (type 8110) combineert u gebruiksgemak met esthetische kenmerken. Deze greep wordt exclusief voor ZORGPLUS schuifdeursystemen geproduceerd en is uitgevoerd in RVS kwaliteit 304, tegen een meerprijs ook in type 316.

  De greep heeft een afmeting van 25x300 mm, en daarmee uitermate goed hanteerbaar is voor de gehele doelgroep, ook voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere types en afmetingen mogelijk.

   

 • Vochtwerende deur

  Vochtwerende deur

   In badkamers, toiletten, maar ook bijv. keukens heerst vaak een vochtig klimaat. Speciaal voor deze situaties is het mogelijk om een vochtwerende deur toe te passen. U bent dan verzekerd van een hoogwaardige deur, welke afgestemd is op de vochtige omstandigheden.

Downloads

Bedankt voor uw belverzoek.

Bedankt  voor uw belverzoek, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.